Hier is alles wat u moet weten over adidas Consortium | Forum

Topic location: Forum home » GENERAL » FAQ & Tutorials
Troy Hein Jan 13
Toegevoegd aan de Nike N7 2017 Collection zullen twee nike sock dart se N7-kleurstellingen zijn die later deze maand zullen verschijnen. Het N7-Fonds streeft naar het creëren van vroege positieve ervaringen in sport en fysieke activiteit voor Native American en Aboriginal jongeren in Noord-Amerika. Een Nike Sock Dart heeft een bovenwerk in zwart en wit met een gele doorzichtige riem. De andere heeft een Sunset Glow-kleurenschema met een heldere, doorschijnende riem. Beide paren worden geleverd met gebrande "N7" tongen en lichtblauwe inlegzolen.


De nieuwste colorway van de adidas originals 350 houdt dingen semi-tonaal. Gezegd als een deel van hun doorlopende SPEZIAL-serie, vandaag krijgen we een beter zicht op dit Mesa en Cargo Brown kleurenschema. De adidas '80's classic is uitgevoerd in een Mesa Brown suède upper, mooi geaccentueerd door de Cargo Brown-hits genoteerd op het leer hiel. Tonale veters, goudmerk en een witte zool maken het uiterlijk van de schoen compleet. Zeer gemakkelijk te dragen colorway die er net zo goed uitziet tijdens de lente als tijdens de herfst. Al verkrijgbaar bij geselecteerde internationale retailers, kijk of deze in de nabije toekomst stateside kunnen bereiken. Ben je een fan van dit model?


Dit jaar heeft adidas consortium de meest invloedrijke retailers ter wereld samengebracht om maandelijkse sneaker-samenwerkingen te leveren, en tot nu toe hebben we colettes, HAVEN, Sneakersnstuff en meer gezien, remixen adidas-silhouetten zoals de Ultra Boost, EQT Equipment Support en Iniki voor het Sneaker Exchange-programma. Naast het vouwen van retailpartners van over de hele wereld, heeft de banner van het Consortium ook Made-in-Germany-modellen ingezonden zoals de LA Trainer en Samba, waarmee het nationale erfgoed van het merk wordt gehandhaafd.